Nøgleringe 4 former

60,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Disse nøgleringe kan jeg trykke på begge sider. Du kan frit vælge om du vil have tekst eller fotos trykt på nøgleringene.

Vælg den form du kan lide, eller lad mig overraske dig med den form jeg synes passer bedst til dine fotos. Skriv evt. en tekst du vil have på.

Fotoet skal være i så god opløsning som muligt, og motivet skal være godt belyst. Sørg for at der er plads rundt om motivet og at motivet er nogenlunde centreret. Motivet kan også være en tegning. I tilfælde af at kvaliteten er for lav til at jeg synes at det bliver pænt, så kontakter jeg dig. Du få så en mulighed for at sende mig et andet foto i højere opløsning. Hvis det ikke kan lade sig gøre så returnerer jeg selvfølgelig beløbet til dig.


Det er først muligt uploade billederne efter du har betalt.  Du er velkommen til at skrive en kommentar til din bestilling. Hvis der er problemer med det, så skriv til mig, og så finder vi ud af det. 

Skriv en email til bestilling@linja.dk vedhæft det eller de billeder du gerne vi have på. Husk også at skrive dit ordrenummer. 

Antal
1

Tilføj til kurv