Tilbage til webshop
Buccolotto Garzato Luksus Mohair

Buccolotto Garzato Luksus Mohair

32%mohair, 32% Alpaca, 28% Merino, 8% andre fibre

Mulesing fri produktion, det har et animal welfare certifikat. 

Vaskes på uldprogram 30 grader. Bemærk at uldprogrammet i vaskemaskinen ofte er mere skånsomt end hvis du vasker dit strik i hånden. 

Jeg har det både i mørk flaskegrøn, og  denne lyseblå.

Gomitolo silkhair

65% Mohair, 30% Silke og 5% Merino uld.  Det er meget let og varmer godt

Materiale fra Sydafrika (mohair), Kina (silke) og Australien (uld). Fremstillet i Italien.

Blackhill Højlandsuld

Blackhill Højlandsuld er et helt særligt garn. Garnet er luksuriøs, fleksibel og blødere end de fleste andre garner, der kendes som supersoft. Denne kvalitet er ren Lambswool fra det første, bløde klip (First Cut).

Blackhill Højlandsuld er produceret på et lille, familiedrevet spinderi i Skotland og med henblik på at skåne miljøet så meget som muligt. Et eksempel er, at al strøm til drift er "grønt" og stammer fra vindmøller, ligesom der gøres en kontinuerlig indsats for at reducere vandforbrug ved indfarvning.

( Kilde : garnudsalg.dk )

Blackhill Élevé

Garnet er et superblødt, rent uldprodukt, som er upcycled fra spinderiets uldprodukter. Produkter, der tidligere ville henstå ubrugt, men som nu indgår i garnet her. Farverne i garnet  har et fantastisk liv. De er melerede på en helt speciel måde, der afspejler, at garnet er sammensat af fibre, der har været i brug før. 

( Kilde : garnudsalg.dk )

Soft Melange Eco Wool

Soft Melange er et utrolig lækkert kartegarn af ren, 100% økologisk uld. Det er et luftfyldt, "vamset" garn med en rustik finish. Det er produceret og farvet på en miljømæssig bæredygtig måde. .

Garnet er vasket fra producenten.

( Kilde : garnudsalg.dk )